Friday, April 6, 2012

Zijde Lijn vloeibaar behang op de Eigen Huis (Ver)Bouwen + inrichting Beurs


Vloeibaar behang / 100% katoen en katoen vezel gemaakt van gips.
De YISENNI vloeibare behang onschadelijk voor het milieu en de biologische producten (milieuvriendelijk) gebouw gedeeld met dit bestand.

Inclusief katoen, wit
Vezels vast aan de zaden. Patch op het gebied van katoenvezels, reinigen verwijderen
Kam en drukte in het pakket.
Het gebruik van de technologie
Het interieur van de katoenvezels kunnen terug te voeren op de oude traditionele Japanse vak.
Katoenvezels met een specifieke functie, zoals isolatie en vocht (katoen kan 20% waterdamp op te slaan, voelt zich niet nat). Op deze wijze wordt met de zachtheid van de katoenvezels als de huid bijzonder vriendelijk.
Katoen vezels hebben uw mooie muren en plafonds al vele jaren met zo'n natuurlijke en organische materialen met een hoge schaalbaarheid en flexibiliteit, maar ook bindend.

productconcept

Dit is zeer belangrijk voor ons, al onze producten voldoen aan de norm absolute milieunormen. Met andere woorden, in de afwezigheid van toxische stoffen / oplosmiddelen, waardoor het hanteren alle stadia van de niet kan leiden de gezondheid. Onze producten kunnen worden gecomposteerd na gebruik of gooi het weg.
Vloeibaar behang hechten we veel belang aan kwaliteit. Het hoogst haalbare niveau van product vloeibaar behang / katoen patch.


Katoen  Vloeibaar behang / Japans sierpleister zakken en klaar voor gebruik! Alleen water toevoegen, kunt u gebruik maken van elastisch materiaal met een plastic schep, en dan in situ, of met pistool.
Materialen, vloeibaar behang hebben veel keuzes, op grote schaal kunnen worden gebruikt in vloeibare behang met katoen of katoen elastisch pleister is van toepassing op bijna elke ruimte: het nieuwe gebouw en gerenoveerde appartementen, kantoorgebouwen, winkels, restaurants, ziekenhuizen, verpleeghuizen en kinderdagverblijven, absoluut onverwachte en de bijzondere stijl van de decoratie worden toegeschreven aan een brede waaier van kleuren.

No comments:

Post a Comment